دسته بندی آموزش های کاربردی

آخرین دیدگاه های همراهان رزبانو

طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی

سرآشپز رزبانو در این دستور پخت برای شما کدبانوی ایرانی طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی را آماده کرده است.امیدواریم از تهیه و میل کردن این شیرینی خوشمزه و دلچسب نهایت لذت را ببرید.

 

https://up.rozbano.com/view/2256203/rozbano-22.jpg

طرز تهیه ویفر توت فرنگی یخی

✏️مواد لازم
🔸بیسکویت یا نان ویفر بستنی   به تعداد لازم
🔸توت فرنگی (نگینی خردشده)  ۱۰۰ گرم
🔸بستنی وانیلی (نرم شده)  ۵۰۰ میلی لیتر
🔸ماست‏ توت فرنگی  ۵۰ گرم
🔸شکر   ۷۵ گرم
🔸ژلاتین (3 ورقه)  ۶ گرم
🔸توت فرنگی (پوره شده)  ۲۰۰ گرم

♨️طرز تهیه
🔹ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود.
🔹پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید
🔹به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود. پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.

 

تهیه شده در: بخش سرآشپز رزبانو


سرآشپز

کیک و شیرینی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *