دسته بندی های آموزشی

آخرین نظرات کاربران

صادق
1404/10/07
خواهش می کنم دوست و همراه عزیز سایت رزبانو
زهره نظرزاده
1404/10/06
عالی بود. یک دنیا ممنون از توضیحات بسیار خوب شما .
محمدبختیاری معروف به نویسنده ماسالی(محمدبختیاری مرکیه)
1404/10/06
عالی!
محمدبختیاری معروف به نویسنده ماسالی(محمدبختیاری مرکیه)
1404/10/03
عالی!
صادق
1404/09/28
«سلام و درود بر شما 🌸 خیلی سپاسگزاریم از لطفتون و انرژی قشنگی که برای ما گذاشتید ❤️🙏 خیلی خوشحالیم که آموزش براتون قابل‌ فهم و مفید بوده 😊 اگر دوست داشتید آموزش‌ های بیشتر از قلاب‌ بافی و هنرهای دستی ببینید، خوشحال می‌ شیم با ما همراه باشید 🌷🌺 مهرتون باعث دلگرمی ماست 💛✨»
معصومه فدائی
1404/09/28
سلام و درود ، وقتتون بخیر و خوشی بسیار زیبا و آموزش هم بسیار روون و قابل فهم بود دستتون درد نکنه زحمت کشیدید 🌺❤️🙏
صادق
1404/09/28
خیلی خوب گفتی! 😊 آموزش جا کلیدی قورباغه‌ای با قلاب خیلی دوست‌ داشتنیه، و واقعاً حق داری — اگر براش دم هم ببافن، خیلی کامل‌تر و بامزه‌تر میشه 🐸💚
صادق
1404/09/28
مرسی از محبت و انرژی زیبایت 🌷 خیلی خوشحالم که آموزش‌ها برات مفید و الهام‌بخش بوده ❤️ حتماً همچنان مدل‌ ها و طرح‌ های بیشتری قرار می‌ دهم — هم طرح‌ های جدید بافتنی، هم آموزش‌ های پیراهن زنانه، دامن‌ های کلوش و راسته، طرحدار و ساده 👗✨
مریم
1404/09/27
کاش دم هم براش می‌بافتید
سامانتا
1404/09/24
عالی وزیبا لطفا بازهم ادامه دهید و مدلها وطرحهای بیشتری آموزش دهید واگر برایتان امکانپذیر است طرز بافت انواع پیراهن و دامن زنانه کلوش و راسته و طرحدار یا ساده هم آموزش دهید بسیار راهگشا هستید و دعای نیک پشتتان
صادق
1404/09/21
«سلام دوست عزیز خیلی خوشحالیم که آموزش براتون مفید و راحت بوده، مرسی از انرژی خوبتون و محبت‌تون به رزبانو، اگر دوست داشتید آموزش‌ های بیشتری از خیاطی و دوخت وسایل کاربردی ببینید، حتماً از تمامی صفحات سایت دیدن بفرمایید. مهرتون باعث دلگرمی ماست»
طاهره
1404/09/19
عالی بود ممنون خیلی راحت و روان توضیح دادین خدا خیرتون بده ❤🙏
صادق
1404/09/17
سلام و عرض ادب هدف ما در سایت رزبانو ایجاد زمینه برای کسب درآمد در خانه می باشد خوشحالیم که در این راه موفق بوده ایم.
صادق
1404/09/17
سپاس فراوان از شما همراه رزبانو، و تشکر از دوست عزیز سازنده ویدئو آموزشی که اجازه انتشار رو به ما دادن تا شما عزیزان بتونید از این آموزش بهره کافی رو ببرید.
صادق
1404/09/17
خواهش می کنم دوست عزیز خوشحالیم که این مطلب از سایت رزبانو مورد پسند شما واقع شده.
مژگان کوتی عرب
1404/09/16
سلام و خسته نباشید خدمت هنرمند عزیز و گرامی.بابت آموزش های خوب و کاربردیتون ازتون تشکر میکنم و از خداوند برای شما و همه ی عزیزانی که هنرشون رو بی هیچ منتی به هموطنانشون ارائه میدن آرزوی سلامتی همیشگی و موفقیت روزافزون دارم. در پناه خداوند باشید.
فهیمه پوربابا
1404/09/16
خدا رحمتشون کنه خیلی خوب آموزش دادید ممنون
ز
1404/09/16
عالی بود ممنونم خیلی صدا و تصویر با کیفیت بود

طرز تهیه اسپاگتی با سس پستو

سرآشپز رزبانو در این دستور پخت برای شما کدبانوی ایرانی طرز تهیه اسپاگتی با سس پستو را آماده کرده است.امیدواریم از تهیه و میل کردن این اسپاگتی خوشمزه و دلچسب نهایت لذت را ببرید.

 

https://up.rozbano.com/view/2229594/rozbano-688.jpg

✏️مواد لازم برای۸ نفر
🔸اسپاگتی   ۴۵۰ گرم
🔸روغن زیتون   ۱ قاشق غذا خوری
🔸پیاز (خرد شده)   ۱ قاشق غذا خوری
🔸گوشت چرخ کرده   ۴۵۰ گرم
🔸سس مارینارا   ۱۵۰ گرم
🔸#خامه_ترش   ۳/۴ فنجان
🔸سس پستو (#پستوی_ریحان)   ۱/۴ فنجان
🔸پنیر موزارلا (موتزارلا) (رنده شده)   ۱/۴ فنجان
🔸نمک    به مقدار لازم

♨️طرز تهیه
🔹فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف و لبه های یک ظرف مخصوص فر 3 لیتری را با اسپری نچسب آشپزی یا کره چرب کنید.
🔹یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را به جوش بیاورید و اسپاگتی را مطابق دستور روی بسته بپزید. معمولاً 10 دقیقه طول می کشد. سپس پاستا را آبکش کنید.
در یک کاسه ی کوچک، سس پستوی ریحان و خامه ی ترش را با هم هم بزنید و کنار بگذارید.
🔹زمانی که پاستا در حال پختن است، روغن زیتون را در یک تابه ی بزرگ لبه دار داغ کنید. سپس پیاز ها را اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه تا زمانی که مات شوند تفت دهید و هم بزنید.
🔹حالا گوشت را به پیاز اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری نمک روی گوشت بپاشید سپس با یک قاشق یا چنگال گوشت را خرد کنید. تا زمانی که گوشت قهوه ای شود گاهی هم بزنید و تفت دهید. این کار 6 دقیقه طول می کشد.
🔹چربی اضافی گوشت را بگیرید و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید. هم بزنید و تا زمانی که کاملاً داغ شود بپزید. گوشت را از روی شعله بردارید. اسپاگتی پخته و آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید.
🔹نیمی از اسپاگتی را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. مخلوط خامه ترش و سس پستو را روی آن بریزید سپس با باقی اسپاگتی بپوشانید. روی آن پنیر موزارلا بریزید.
🔹ظرف را داخل یک سینی فر که روی آن فویل آلومینیومی کشیده اید قرار دهید. این کار برای این است که اگر سس از داخل ظرف سر ریز شد داخل سینی بریزد. سپس 30 دقیقه تا زمانی که پنیر آب شود و سس حباب کند در فر بپزید.

 

تهیه شده در: بخش سرآشپز رزبانو

 منبع:http://www.rozbano.com/cat/122/Macaroni.html


سرآشپز

ماکارونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *