سلام خدمت همه شما علاقه مندان به هنر بافتنی، امروز می خواهیم شما را با نحوه بافت یک کلاه دخترانه شیک و دوست داشتنی آشنا کنیم. آموزش امروز راجع به نحوه بافت کلاه دومیل پرتقالی شیک و لاکچری هست که قطعا همه شما عاشق اون خواهید شد.

بافتنی و آموزش بافت کلاه دومیل پرتقالی
بافت کلاه دومیل مدل پرتقالی:
مدل باید مضرب ۸ باشد + حاشیه. مدل از پشت کار شروع می شود. دوتا زیر، یه ژته کور (یعنی سرانداخته شود روی میل ک سوراخ نیفته) ۶تا رو یه ژته کور دوتا زیر ی ژته کور ۶تا رو تا آخر رج. تمام ژته ها تو این بافت کور هست.
رج دوم: 2تا رو ی ژته ۸تا زیر ی ژته دوتا رو تا آخر.
رج سوم: 2تا زیر ی ژته ۱۰تا رو ی ژته ۲ تا آخر.
رج پنجم: همه از رو (دانه های ۶تایی باید ۱۲ تا شده باشد).
رج ششم: 2تا زیر (از ۱۲ دانه داریم وقتی می خواهیم از زیر ببافیم دو بار نخ دور میل می اندازم و دانه از زیر می بافیم ۲دانه که بافتیم با میل راست آزاد می کنیم به میل چب می اندازم و دوتا رو از زیر یکی می کنیم) دو دانه بعدی هم ب همین صورت ۴دانه وسط ۳ بار نخ می اندازم دور میل از زیر دوتا دونه تک تک میبافیم با همون روش از زیر دوتا یکی می کنیم ۴تا سوم دوبار نخ می اندازم و دوباره ب همون روش تا ۱۲ دانه بشه ۶دانه اول دوتا از زیر دوباره ۱۲ تای دوم ب همون روش.
این مدل خیلی ساده هست. توجه از ۱۲ دانه ۴تا اول دو بار نخ می اندازی از زیر می بافیم ۴تا وسط ۳ بار نخ می اندازم ۴تا سوم ۲ بار نخ می اندازم ولی یکی یکی انجام می دهیم و دوتا یکی می کنیم.
هنرکده
آموزش بافتنی